Wimperextensions

Bij Beauty Care Saskia kun je terecht voor zowel One By One als Russian Volume wimperextensions. De wimperextensions zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Heb je voor een bruiloft of juist voor een feestje wat meer volume nodig of wil je de show stelen, dan zijn wimperextensions echt een aanrader. Of wil je gewoon genieten van het dagelijkse gemak wat wimperextensions bieden? Dan zijn wimperextensions een geweldige uitkomst! Sinds 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor de one by one wimperextensions en in 2014 heb ik me gespecialiseerd in de Russian Volume 2d-6d techniek.

Wat is het verschil tussen One by One wimpers en de Russian Volume 2d-6d wimpers? 

One by One: Bij deze methode word er op elke eigen wimper één wimper extension geplaatst. Dit gebeurd op professionele wijze met zeer hoogwaardige materialen. Je kan hierbij zelf de lengte en krul bepalen en met deze methode verkrijg je een natuurlijke mascara look. Ideaal als je een natuurlijke look wilt, korte wimpers hebt of juist wat meer volume wilt hebben.

Russian Volume 2d-6d: De Russian Volume wimpers zijn de nieuwste trend op het gebied van wimperextensions. Met deze techniek plaats is super zachte wimpers in een waaier vorm op een eigen wimperhaar. Hierdoor krijg je gelijk een prachtige glamour look en aanzienlijk meer volume. Wil je het wat natuurlijker houden plaats in waaiertjes met 2 tot 3 wimperexentions in een waaier op een wimper maar wil je echt meer volume maak ik waaiertjes met 4-6 extensions om een prachtige volle wimpers te creëren.

De prijzen van de wimperextensions zijn:

Nieuwe set One Be One wimpers €55
Bijvullen binnen 2 weken €20
Bijvullen binnen 3 weken €25
Bijvullen binnen 4 weken €35
Na 4 weken rekenen we een nieuwe setprijs

Nieuwe set Russian Volume wimpers €75
Bijvullen binnen 2 weken €35
Bijvullen binnen 3 weken €40
Bijvullen binnen 4 weken €45
Na 4 weken rekenen we een nieuwe setprijs

Verwijderen wimperextensions €15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *