De huidverjongingsspecialist zonder ingrepen

Afspraak maken

Vergoeding Zorgverzekeraars

Bij Beauty Care Saskia zijn wij altijd bezig met het up to date brengen van onze kennis. Er worden jaarlijks verschillende trainingen gevolgd om op de hoogte van alles te blijven. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen welke vergoed kunnen worden door de zorg verzekering. Of je bij Beauty Care Saskia in aanmerking komt voor een vergoeding van je behandeling door de zorgverkering hangt af van je polisvoorwaarden. Kijk deze goed na of bel voor meer informatie even naar de praktijk. Bij Beauty Care Saskia zijn wij ANBOS en SKIN register geregistreerd om zo de kwaliteit van de behandelingen te kunnen blijven waarborgen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Zie hier of er vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering:

Acne behandeling: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/acnetherapie

Ontharings technieken: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/laserepilatie

Camouflage therapie: Deze kan je terug vinden in je polis onder huid behandelingen.

Er zijn standaard behandelingen/pakketten waarmee wij werken maar om de kwaliteit te warborgen en de beste resultaten te behalen maken wij ook speciale behandelingen op maat. Heb je daar vragen over of wil je vrijblijvend langskomen voor een intake dan is dit mogelijk via het online boekingssysteem of via whatsapp.

Acné behandelingen:

  • Acné behandeling 30 min €57,50
  • Acne behandeling 45 min €67
  • Acné behandeling 60 min €82

Behandelingen en kuurverbanden op maat zijn samen te stellen. Na het plannen van een gratis intake kunnen we samen kijken hoe we de huid kunnen gaan verbeteren.

Ontharing behandelingen:

Vanaf €40 per 20 minuten

Behandelingen in kuurverband zijn mogelijk. Hiervoor kun je het beste een gratis intake inplannen en zo kijken we hoeveel behandelingen en nodig zijn.

 Camouflage Therapie:

Heb je last van eczeem, rosacea een rode huid, pigmentvlekken of huidaandoeningen en je wilt weten wat je hier aankunt doen? Dan ben je in mijn salon op zijn plek. Samen kijken we hoe we de huid kunnen camoufleren zodat je in het dagelijkse leven minder last heb van jou huidaandoening. Ik help je hierbij graag bij zodat je jezelf weer zelfverzekerder voelt. Ook kan je helpen met het laten zien hoe je het beste met jouw huidaandoening make up aanbrengt. Boek hiervoor je gratis intake behandeling in

Camouflage behandeling vanaf €55