De huidverjongingsspecialist zonder ingrepen

Afspraak maken
HYDROPEPTIDE

Hydropeptide is marktleider in anti-aging producten op basis van peptiden. De formules bevatten meer dan 60 verschillende peptiden in combinatie met voedende werkstoffen zoals hyaluronzuur en plantenstamcellen. Sinds 2004 hebben ze een revolutie teweeggebracht dankzij de wetenschap en de epigenetica. Door de kracht van de peptiden die als cel boodschapper functioneren werken ze op cellulair niveau wat een positieve werking heeft op de hydratatie, fijne lijntje en de egaliteit van de huid.

WAT ZIJN PEPTIDEN

Peptiden zijn hele kleine moleculen welke diep in de huid doordringen om hier op cel niveau hun werk te gaan doen. Een maal aangekomen in de cellen gaan ze ‘communiceren’ met je eigen huidcellen en zetten deze aan het werk door bijvoorbeeld de collageen aanmaak te gaan stimuleren of de hydratatie in de huid te verbeteren. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de negatieve verminderd worden, denk hierbij aan overmatige pigmentatie welke we kunnen gaan verhelderen of een overmatige talg productie welke we kunnen gaan reduceren.

DE RESULTATEN

Na slechts één behandeling zie je al resultaat en ziet je huid er stralender en frisser uit. Ook is vaak te zien dat rimpeltjes en lijntjes verzacht zijn en voel je ook aan je huid dat er wat gebeurd is en dat hij aan het werk is gezet. Moet je nagaan wat je kan bereiken als je de producten ook thuis gaat gebruiken. Je zult merken dat het resultaat steeds beter word en je huid steeds meer verbeterd. 80% van het resultaat behaal je zelf thuis met de producten en 20% doe ik met de speciale salon behandelingen.

Tijdens de behandeling overleggen we samen wat jou huid op dat moment nodig heeft en zo maken we de behandeling helemaal op maat. Deze foto geeft het resultaat weer na slechts één hydropeptide Ultimate Refresh facial behandeling. Hier zie je duidelijk het verschil van de voor en na foto.  De behandelingen zijn geschikt voor iedere huid omdat we voor elk huidtype en elke huid wens aangepaste producten hebben. Hoe zou jij het vinden om de beste versie van jezelf te ontdekken? Maakt dan snel een afspraak.

Wij zijn een exclusieve huidverbetering salon in Groesbeek gelegen  in de omgeving van Nijmegen, Malden, Berg en dal, Beek, Beek Ubbergen, Mook, Molenhoek. In mijn schoonheidssalon werk ik alleen op afspraak.