De huidverjongingsspecialist zonder ingrepen

Afspraak maken

Eerste afspraak Hydropeptide: Hoe gaat dit in zijn werk…

Bij Beauty Care Saskia gaan wij net even wat anders te werk dan andere schoonheidssalons. Ook kenmerken wij ons door te werken met een zeer bewezen effectief merk Hydropeptide en haar geweldige resultaten. Jou eerste Hydropeptide afspraak bestaat daarom ook altijd uit een uitgebreide intake met een kennismakings behandeling! Zo kunnen wij precies op maat een advies op maat geven.

Je krijgt na jou eerste afspraak een huidverzorgings kit mee naar huis waarmee  je thuis 2-4 weken aan de slag gaat zodat de huid kan wennen aan de hoge werkzame stoffen van Hydropeptide. Dit uit zich in nog mooiere resultaten tijdens de behandeling en zo kunnen wij optimaal resultaat garanderen en kan je de producten eerst eens uitproberen voordat je full size verpakkingen aanschaft. staan van het resultaat alleen al na het thuis gebruik van de producten.

Omdat voor jou huid alleen het beste goed genoeg is werken we met de zeer hoogwaardige producten HydroPeptide, die je huid in optimale conditie gaan brengen.

Onze werkwijze en aanpak is erop gericht je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen én te houden, zonder dat je gebruik hoeft te maken van botox, fillers of ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

Je krijgt tijdens de Intake alles te weten over je huid, en ook je krijgt veel tips & tricks mee zodat je precies wat je moet doen om je huid ook thuis optimaal en op de juiste manier te verzorgen.

De intake, kennismakings behandeling en het kitje voor thuis zijn eenmalig in te boeken van €165 nu voor €115,-