De huidverjongingsspecialist zonder ingrepen

Afspraak maken

Bruidsmake-up

Een hele bijzondere dag in je leven, jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Een goede bruidsmake-up maakt het totaal plaatje compleet en ik zorg ervoor dat jij op deze speciale dag je geen zorgen hoeft te maken of jouw make-up wel goed zit.

Of je nu een natuurlijke look wenst of een intense smokey eye look wilt, alles is mogelijk. Door tijdens de proef make-up sessie verschillende looks te proberen gaan we opzoek naar de perfecte look die bij jou past. 

Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar make-up artist en heb samengewerkt met de grootste beauty merken zoals Dior en Chanel. Bij mij ben je verzekerd van de juiste technieken, productkennis en professionaliteit.

Naast make-up is het ook mogelijk om een all-in arrangement te kiezen incl. bruidskapsel. Neem voor het bruidskapsel persoonlijk contact met mij op.

Naast u kunnen uw andere bruidsgasten natuurlijk ook bij mij terecht. Dit kan zowel op locatie als in de salon.

Bij interesse kunt u mij bereiken via de mail, WhatsApp of telefonisch.

Make up

Bruidsmake-up tarieven:

  • Bruidsmake-up: Proefmake-up, make-up op de trouwdag, lipstick of lipgloss voor touch up gedurende dag. €249
  • Bruidskapsel: In overleg met kapster
  • Bruidsmake-up & Bruidskapsel: In overleg
  • Personal beauty assistente voor de hele dag: €875
  • Touch up bruid: Aanpassing aan make-up gedurende de dag of avond €99
  • Visagie bruidsgast €45

Bruidsarrangementen:

 VIP Gold Bruidsarrangement:

1x Hydropeptide kennismakingsbehandeling incl. product kitje voor thuis, 1x hydropeptide Anti-Wrinkle behandeling een week voor de trouwdag, Proef make-up in de salon, Bruidsmake-up op de dag zelf, touch up in de avond, ontspannings massage incl. oorkaars therapie.  €550

VIP Silver Bruidsarrangement:

1x Hydropeptide kennismakingsbehandeling incl. product kitje voor thuis, 1x hydropeptide express behandeling een week voor de trouwdag, proef make-up in de salon, Bruidsmake-up op de dag zelf. €399

VIP Bronze Bruidsarrangement:

1x Hydropeptide kennismakings behandeling incl. product kitje voor thuis, proef make-up in de salon, Bruidsmake-up op de dag zelf. €359

Toeslag starten tussen 5:00-6:00 €40

Toeslag starten tussen 6:00-7:00 €30

Toeslag feestdagen €55

Toeslagen proefsessie avond of weekend €55

Bruidsmake-up in het buitenland: Op aanvraag

Prijzen zijn incl btw en exclusief parkeerkosten. Alle prijzen zijn incl. reiskosten tot 15km. Alles daarbuiten wordt berekend met €0,45 per km.