Behandelingen

Bij Beauty Care Saskia zijn we specialist in huidverjonging zónder ingrepen!

Wat je uitstraalt, is wie je bent

Een moment voor jezelf, even lekker ontspannen met een doel, dat is waar het bij Beauty Care Saskia om draait. In mijn schoonheidssalon wordt elke behandeling aangepast aan hoe het met jou huid op dat moment is gesteld. Door interne en externe factoren veranderd je huid continu en daarom is een gezichtsbehandeling op maat erg belangrijk. Samen kijken we welke behandelmethode bij jou wensen past en door mijn deskundigheid zorgen we ervoor dat het beste resultaat wordt behaald. Wat zou jij namelijk verbeterd willen zien aan jou huid?

Daar gaan wij tijdens de behandeling mee aan de slag! Wil jij van je doffe huid af en meer GLOW krijgen? Huidveroudering zolang mogelijk uitstellen? Of die storende lijntje en rimpeltjes verminderen?  Wij bieden jou de meest effectieve next level behandelingen aan en werken met high-end merken uit onder andere Amerika. Zo kunnen wij mooie resultaten garanderen want dat is onze expertise. Wij staan voor resultaat en daarom werken wij net  iets anders dan andere salons. Kom  je voor je eerste afspraak in de salon dan boek je altijd eerst een intake. Hierover lees je meer onder het kopje eerste afspraak. Wil je een huidverzorgende behandeling dan is hier geen intake voor nodig. Deze kun je gewoon inboeken.

Tarieven behandelingen:

Hydriopeptide Behandelingen

Hydropeptide behandeling 30 minuten €50

  • Ideaal voor als je de huid snel een boost wil geven.

Hydropeptide behandelingen 60 minuten €82

  • Heerlijke oppepper voor je huid! Inclusief epileren en massage.

Hydropeptide behandeling 60 minuten intense €102

  • Mega boost voor je huid! Inclusief epileren, massage en luxe masker.

Hydropeptide behandeling 90 minuten €145

  • Het parade paardje onder mijn behandelingen! Behaal het meeste resultaat met deze behandeling inclusief epileren, massage en luxe maskers op hals, nek & decolleté.

Specialistische behandelingen voor de droge huid:

  • SOS Huid behandeling 45 min €54,50

De ideale manier om kennis te maken met Emotion het merk speciaal voor de droge huid! Voel hoe de bestanddelen jou huid verzachten en voeden!

  • Vitamine behandeling met crème masker 60 min €64,50

Deze behandeling is een echte oppepper voor de droge huid. Als je minimaal 2 SOS behandelingen hebt ondergaan mag je beginnen met de Vitamine behandelingen.

  • Vitamine behandeling incl luxe alginaat masker 80 min €95

Deze behandeling heeft als extra luxe dat er een geweldig masker aan toegevoegd word wat de huid weer laat stralen.