De huidverjongingsspecialist zonder ingrepen

Afspraak maken

Behandeling droge of gevoelige huid Emotion Skincare

Emotion Skincare is al meer dan 30 jaar dé specialist voor de droge en gevoelige huid. Het hebben van een droge huid is vaak de oorzaak van vele huidproblemen. Het doel van Emotion Skincare is het herstellen van de huidbarrière voor een mooie en gezonde huid.

Wat heeft een droge huid nodig?

Een droge huid een te kort heeft aan talgproductie waardoor het droog en trekkerig gaat aanvoelen. Helaas kan je met producten niet de talgproductie stimuleren. Wel kunnen we ervoor zorgen dat we de droge huid specifiek gaan voeden met gezonden vetten die herkend worden als huid eigen. Hierdoor herstellen we de huidbarrière waardoor de huid er weer gezonder uitziet en aanvoelt.

De wetenschappers van Emotion hebben het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basisformule lijkt op de natuurlijke beschermlaag van de huid. De huid herkent de basisformule als huideigen en absorbeert het de producten daardoor uitstekend. Het ESU biocomplex® bestaat uit natuurlijke boters, wassen, hoogwaardige koudgeperste plantaardige oliën. Daarnaast zit het vol met antioxidanten, actieve ingrediënten en geur op basis van plantenextracten.  

Voordelen van Emotion Skincare:

  • Biologisch
  • Plantaardig
  • Niet op dieren getest
  • Vrij van siliconen en parabenen
droge_gevoelige huid

Nieuw bij Emotion Skincare:

Dit is een nieuwe en innovatieve behandeling gericht op het in balans brengen van de microbioom. De micriobioom is de balans van de goede bacteriën, in dit geval op de huid. Wanneer de microbioom uit balans is, is de huid gevoeliger voor huidziekten. De micriobioom is een huidige trend in de beauty industrie. Met deze behandeling gaan we met behulp van de ‘Pro Cute-lijn’ de bacteriën weer in balans brengen. De behandeling is doelgericht en kan ingezet worden bij elk huidtype. Onder andere voor Rosacea, een rode of gevoelige huid, eczeem en andere huidaandoeningen

Voordelen van een behandeling met Emotion Skincare voor een droge of gevoelige huid

Samen gaan we kijken hoe we jouw huid het beste in balans kunnen brengen. Het is hierbij van groot belang dat je zelf thuis met de producten aan de gang gaat om thuis de huid goed te verzorgen. 80% van het resultaat behaal je namelijk zelf met het gebruik van de dagelijkse producten. Na gemiddeld 2-3 maanden merk en zie je het verschil!

  • SOS Basis €52
  • SOS incl. Alginaat masker €62
  • SOS incl. Massage en alginaat masker €72
  • Vitamine anti-age behandeling incl. Alginaat masker  €89,95
  • Pro Cute behandeling €79,50